Aanmelden

Om je aan te melden, klik je rechts bovenaan op ‘Meld aan’. Aanmelden is nodig om volledige toegang te krijgen tot KlasCement.

Typ in het eerste invulveld je e-mailadres en in het tweede je wachtwoord.

Zet geen spatie na je e-mailadres of wachtwoord!

Als je je gegevens niet elke keer opnieuw wil intypen, vink dan het vakje ‘Onthouden’ aan. Indien je dan een volgende keer op die computer naar KlasCement surft, hoef je je e-mailadres en wachtwoord niet opnieuw te typen.

Doe dit enkel op je eigen, persoonlijke computer en dus zeker niet op een openbare computer. Anderen kunnen zich dan aanmelden met jouw gegevens.

Klik tenslotte op ‘Meld aan’.

Als je je e-mailadres en wachtwoord correct hebt ingevuld, zie je je naam rechts bovenaan.

Je hebt nu volledige toegang tot alle inhoud op KlasCement.

Wat doet ‘onthouden’

Als je onthouden aanvinkt, dan plaatsen we een zogenaamde ‘cookie’ voor je browser op de computer. Wanneer je KlasCement opent in dezelfde browser, op dezelfde computer, wordt je automatisch aangemeld. Je hoeft je e-mailadres en wachtwoord niet meer in te geven.

Uit veiligheidsoverwegingen zullen we na 30 dagen opnieuw je e-mailadres en wachtwoord vragen. Voor elke browser en elk toestel, moet je apart ‘onthouden’. Let op: doe dit nooit op een openbaar toestel.

Wachtwoord onthouden

Je browser kan vragen om je wachtwoord te onthouden. Dit staat los van het automatisch aanmelden. Het dient om je wachtwoord niet meer te vergeten. De browser vult je wachtwoord in wanneer je opnieuw moet aanmelden.

Op dit moment wordt het gebruiken van een aparte app voor het onthouden van gebruikersnamen en wachtwoorden geadviseerd door veiligheidsexperts. Meer informatie over wachtwoorden en hoe ze te onthouden.