Mailadres wijzigen

Zorg dat je aangemeld bent op klascement.net.

Klik rechts bovenaan op jouw naam.
naam rechts bovenaan

Klik in het uitklapmenu op ‘Instellingen’.
naam - instellingen

Het scherm met je aan te passen opties verschijnt. Klik bij aanmelden op ‘Wijzig’.

Klik op ‘Wijzig e-mail’.
wijzig e-mail

Vul je nieuwe e-mailadres in. Tik ook nog eens je wachtwoord in waarmee je aanmeldt op KlasCement.
wijzig e-mailadres - doorgaan
Klik onderaan op ‘Doorgaan’.

Je ontvangt een mailtje van KlasCement. Open je mailbox en klik op de link in de mail.

Je komt op een pagina terecht waar je nogmaals je wachtwoord moet intikken.

Klik op ‘Doorgaan’. Vanaf nu kun je aanmelden met je nieuwe e-mailadres.

Links in dit artikel