Wachtwoord vergeten

Als je je wachtwoord vergeten bent, kun je op de volgende manier een nieuw wachtwoord aanvragen.

Klik rechts bovenaan op ‘Aanmelden’.
aanmelden

Het schermpje wordt groter. Klik op ‘Wachtwoord vergeten?’
wachtwoord vergeten

Een nieuwe pagina opent zich en je wordt gevraagd je e-mailadres in te tikken. Gebruik het e-mailadres waarmee je geregistreerd bent op KlasCement. Klik daarna op ‘Bevestig mijn aanvraag’.

Even daarna krijg je een mail van KlasCement. Klik op de link in de mail.
Je ziet dan onderstaand scherm.
Vul je e-mailadres in.
Daaronder kies je zelf een nieuw wachtwoord. Je moet dat wachtwoord twee keer intikken.
Klik dan op ‘Bevestig mijn aanvraag’.

Je kunt nu aanmelden met het nieuwe wachtwoord.