Ik krijg de bijlage niet open

Het kan gebeuren dat je een bepaalde bijlage op KlasCement niet kunt openen, omdat ze gemaakt is in de 2007 of 2010 versie van Word, Powerpoint of Excel. Het bestand eindigt dan op docx, pptx of xlsx.

Microsoft heeft daarvoor een oplossing: een programma dat je moet installeren. Daarna kun je documenten, werkmappen en presentaties die gemaakt zijn in de nieuwe bestandsindelingen in Microsoft Office 2007 of 2010 Word, Excel en PowerPoint, openen, bewerken en opslaan.

Je kunt het programma downloaden via onderstaande link. Daar vind je ook meer informatie over installatie en gebruik.

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=941b3470-3ae9-4aee-8f43-c6bb74cd1466&displaylang=nl

Open, bewerk en sla documenten, werkmappen en presentaties op in de nieuwe bestandsindelingen in Microsoft Office 2007 Word, Excel en PowerPoint.

Tags: ,