Een Notebookbestand openen

Notebookbestanden worden aangemaakt in de Notebook software die bij een  SMART Board hoort.

Het programma is niet gratis maar wordt geleverd bij de aankoop van een SMART Board.

De laatste update van het programma kun je downloaden van de SMART website.

Bekijk en gebruik een Notebookbestand zonder de software.

Als je geen licentie hebt of je het programma niet kunt installeren op je computer kun je de onlineversie van het programma gebruiken.

Download het bestand en gebruik de stappen verder op deze pagina als je het bestand alsnog wil bekijken.

Op de website SMART Notebook Express kun je gedownloade Notebookbestanden openen en heb je beperkte bewerkingsmogelijkheden.

Zo open je SMART Notebook bestanden zonder software te installeren

Surf naar Smart Notebook Express en kies daar voor een bestaand bestand openen.

SMART Notebook Express