Een Notebookbestand openen

‘Notebookbestanden’ worden aangemaakt in de Notebook software die bij een ‘SMART Board’ hoort.

Het programma is niet gratis maar wordt geleverd bij de aankoop van een ‘SMART Board’. De laatste update van het programma kun je downloaden van de SMART website.

Bekijk en gebruik een Notebookbestand zonder de software

Als je geen licentie hebt of je het programma niet kunt installeren op je computer kun je de onlineversie van het programma gebruiken.

Download het bestand en gebruik de stappen verder op deze pagina als je het bestand alsnog wil bekijken.

Surf naar Smart Notebook Express en kies daar voor een bestaand bestand openen.

SMART Notebook Express