Een Notebookbestand openen

‘Notebookbestanden’ worden aangemaakt in de Notebook software die bij een ‘SMART Board’ hoort.

Het programma is niet gratis maar wordt geleverd bij de aankoop van een ‘SMART Board’.

Bekijk en gebruik een Notebookbestand als je geen SMART Board hebt.

SMART Notebook heeft ook een basis gratisversie, die je eenvoudig kunt downloaden en installeren.  In de laatste versie heb je geen problemen met ‘flash’ software. Die is niet meer ondersteund in de meeste besturingssystemen. Bordlessen waar wél Flash-elementen in zitten zullen vanaf 2021 niet meer werken.