KlasCementkalender toevoegen aan je eigen kalender

Op de kalender van KlasCement vind je een overzicht van speciale dagen en weken (Week van het bos, buitenlesdag, Europese dag van de talen … ). Bij elke speciale ‘dag of week van’ vind je lesmateriaal ter inspiratie.

Je kan de KlasCementkalender toevoegen aan je eigen agenda.

Surf naar https://www.klascement.net/kalender/weekvan/

Klik op ‘Kalenderlocatie kopiëren’.

Je kan de KlasCementkalender importeren in de kalender van:

Klascementkalender toevoegen in de kalender van Google

Surf naar https://calendar.google.com

Klik op het plusteken om een agenda toe te voegen.

Klik in het uitklapmenu op ‘via URL’.

Plak de link en klik op ‘Agenda toevoegen’.

Als je klikt op een speciale ‘dag of week van’ vind je een link naar passend lesmateriaal op KlasCement.

Klascementkalender toevoegen in de kalender van Outlook

Surf naar https://outlook.office.com/calendar/

Klik op ‘Agenda toevoegen’.

Klik op ‘Abonneren via internet’.

Plak de link, vul een naam in voor de kalender en klik op ‘Importeren’.

Als je klikt op een speciale ‘dag of week van’ vind je een link naar passend lesmateriaal op KlasCement.