Nieuw in januari 2019

Regelmatig voegen we nieuwe functies toe of passen we bestaande mogelijkheden aan. Via dit bericht brengen we je op de hoogte van wat er bij deze zogenaamde release veranderde.

Deze keer werd onze nieuwsbrief opgefrist en technisch verbeterd. De look-and-feel sluit aan bij de nieuwe website. Er past ook meer op je (smartphone)scherm dan vroeger.
KlasCement Nieuwsbrief

De wekelijkse nieuwsbrief “Deze week op KlasCement” is een échte aanrader. Tienduizenden leraren ontvangen het wekelijkse overzicht met nieuws en de meest recente toevoegingen.

Nog niet geabonneerd? Dan is het maar één klik werk om ook van de nieuwsbrief te genieten.