Nieuw op 9 september 2021

Regelmatig voegen we nieuwe functies toe of passen we bestaande mogelijkheden aan. Met dit bericht brengen we je op de hoogte van wat er bij deze zogenaamde release veranderde.

Zo is het nog praktischer geworden om conversaties in je digitale leraarskamer te volgen of zelf deel te nemen. Daarnaast kreeg de overzichtspagina van onze themapagina’s een nieuwe lay-out.

Visuele previews van links te zien als reactie in je leraarskamer

Volg je een conversatie in je digitale leraarskamer en wil je je vragen stellende collega een tip geven? Als je een link naar een website of tool post, verschijnt de visuele preview van die link nu in je reactie. De preview is te zien als het gaat om de laatst geplaatste reactie in het topic.

Zulke previews van links zijn nu ook te zien bij berichten van leden die als laatste een reactie hebben achtergelaten op een leermiddel. 

Overzichtspagina themapagina's in nieuw jasje

Duiding door een expert of organisatie, aangevuld met geselecteerd en heel passend lesmateriaal. Dat zijn themapagina’s. Er bestaan pagina’s over verschillende onderwerpen. De overzichtspagina zit in een nieuwe lay-out, zoeken is nog eenvoudiger geworden.

Je krijgt als delend lid extra privacy

Wie deelt op KlasCement doet dat in de eerste plaats om zijn of haar collega’s te helpen en te ondersteunen. Je profielnaam dat gekoppeld is aan jouw leermiddel hoeft dus niet zomaar teruggevonden worden via online zoekmachines als Google. Wie niet aangemeld is op KlasCement, krijgt de naam van de deler dus niet meer te zien.