Oefeningen met BookWidgets

1. De link voor leerlingen delen

Als je jouw oefening met BookWidgets afgewerkt hebt, klik dan op ‘delen’.

Je ziet dan de link die je met jouw leerlingen kan delen:

2. De link voor leerkrachten delen

Wanneer je een BookWidgetoefening deelde waar jouw leerlingen hun antwoord moeten verzenden (naar jouw mailadres) dan is de oefening uiteraard minder relevant voor een andere gebruiker. Jij krijgt dan de antwoorden van onbekende leerlingen in je mailbox en ook de privacy vormt een probleem.

Deel daarom de leerkrachtenlink op de volgende manier:

Klik bij jouw BookWidget op ‘delen’ en klik vervolgens op ’toon leraarlink’:

De link die je dan ziet, is de leraarlink. Voeg deze link toe op KlasCement.

Wanneer een andere leerkracht de link opent, dan kan hij een kopie maken van jouw Bookwidget door te klikken op de knop Maak een kopie in mijn account.