Ontvang ik veel e-mails van KlasCement?

Niemand houdt van een overvolle mailbox, ook wij bij KlasCement niet. Daarom sturen we je enkel het noodzakelijke via e-mail. Hieronder krijg je een overzicht van wat je van ons ontvangt en hoe je de frequentie aanpast of volledig uitschakelt.

Wij raden aan:
  1. Trakteer jezelf op de nieuwsbrief ‘Deze week op KlasCement’, maar specificeer het onderwijsniveau dat jou aanbelangt. Je spaart er uren zoektijd mee!
  2. Laat alle meldingen aanstaan, maar kies voor ‘wekelijks overzicht’ als je weinig e-mails wil.

Nieuwsbrief ‘Deze week op KlasCement’

Deze nieuwsbrief raden we elke leraar aan: je krijgt een overzicht van het laatste onderwijsnieuws, actuele lesonderwerpen en een greep uit recent toegevoegde leermiddelen.

De nieuwsbrief werd bij aanmelding gepersonaliseerd op basis van wat je ingaf in je profiel: je krijgt nieuws voor kleuter en/of lager en/of secundair en/of volwassenen onderwijs.

• Ga naar instellingen (klik bovenaan op je naam en selecteer ‘Instellingen’).
  • Bepaal of je de nieuwsbrief wil krijgen en voor welk onderwijsniveau je nieuws en leermiddelen wil ontvangen.

Nieuwsbrief ‘Aanbiedingen via KlasCement’

Organisaties kunnen hun aanbod via KlasCement bij jou aanbieden. Het gaat dan om promoties, evenementen, materiaal dat specifiek voor jouw onderwijsfunctie en -niveau is bedoeld.

Deze nieuwsbrief ontvang je slechts zelden, omdat de doelgroep nauwkeurig geselecteerd wordt. De organisaties krijgen nooit persoonlijke informatie van jou te zien.

• Ga naar instellingen (klik bovenaan op je naam en selecteer ‘Instellingen’).
  • Bepaal of je de nieuwsbrief met aanbiedingen wil ontvangen.

KlasCementberichten van medewerkers en leden

Via het berichtensysteem kan je in contact komen met interessante delers van lesmateriaal. Bovenaan elke pagina zie je een melding als je nieuwe berichten hebt. Je kan de berichten ook laten doorsturen naar jouw e-mailadres.

• Ga naar instellingen (klik bovenaan op je naam en selecteer ‘Instellingen’).
  • Onder ‘Meldingen’ bepaal je of je een melding via e-mail wil krijgen en hoe vaak die melding gestuurd moet worden: onmiddellijk, in een dagelijks overzicht of in een wekelijks overzicht.
  • Vink ‘persoonlijke berichten’ uit, als je nooit een melding wil krijgen van KlasCementberichten.

Let op: berichten die medewerkers van KlasCement naar jou sturen, worden altijd naar jouw e-mailadres doorgestuurd. Het gaat dan om belangrijke berichten over je online bijdragen of antwoorden op een vraag.

Andere meldingen

Ook bij meldingen van nieuwe reacties, tips … bepaal je zelf of je ze al dan niet wil ontvangen.

• Ga naar jouw opties (klik bovenaan op je naam en selecteer ‘Instellingen’).
  • Onder ‘Meldingen’ bepaal je waarvan je een melding wil krijgen en hoe vaak die melding gestuurd moet worden: onmiddellijk, in een dagelijks overzicht of in een wekelijks overzicht.

Belangrijk bericht over je lidmaatschap

Heel zelden krijg je van ons een bericht over je lidmaatschap. Je zal een mail ontvangen wanneer je lidmaatschap komt te vervallen door inactiviteit of omdat er iets veranderd is aan de gebruiksvoorwaarden of privacyverklaring. Deze mails kan je niet uitschakelen.

Schrijf je volledig uit indien je nooit mails meer wil ontvangen.