Onze nieuwsbrief en Gmail en Outlook of Hotmail

Gebruik je Gmail of Outlook en ontvang je de KlasCementnieuwsbrief Deze week op KlasCement niet? Wellicht zit hij verstopt in het tabblad Reclame of in je map Ongewenste mailHieronder lees je hoe je de nieuwsbrief in je Postvak In krijgt:

Gmail

Gmail sorteert mails in de tabbladen Primair, Sociaal en Reclame.

Kies één van onderstaande werkwijzen om de KlasCementnieuwsbrieven weer als vroeger te ontvangen.

Optie 1: de KlasCementnieuwsbrief in je Primaire inbox ontvangen

Gebruik deze werkwijze als je de tabbladen Sociaal en Reclame wil behouden.

nieuwsbrief in primair

1. Ga naar het tabblad Reclame

Zoek daar onze KlasCementnieuwsbrief Deze week op KlasCement.

gmail kies tabblad reclame

2. Klik met de rechtermuisknop op de titel van de nieuwsbrief

» Kies Verplaatsen naar tabblad.

» Selecteer Primair.

selecteer primair

3. In de gele boodschap bevestig je dat je dit voor alle toekomstige nieuwsbrieven wil doen. Klik op Ja

nieuwsbrief in gmail - bevestigen

Optie 2: Tabbladen Reclame en Sociaal uitschakelen

Gebruik deze werkwijze als je de indeling van je mails in postvakken voor Primair, Sociaal en Reclame niet meer wil.

1. Open Gmail, klik op het tandwiel en kies Postvak IN configureren.

instellingen in gmail

2. Schakel alle tabbladen -op Primair na- uit en klik op ‘Opslaan’.

schakel tabbladen uit

3. Dit bericht bevestigt dat de tabbladen nu zijn uitgeschakeld. Je ontvangt alle mails, dus ook de KlasCementnieuwsbrieven weer in één postvak.

succes

Voor Outlook of Hotmail

1. Open Outlook.com.

2. Klik in de linkerkolom  op ‘Ongewenst’.

3. Zoek in de lijst met ongewenste e-mail de nieuwsbrief van KlasCement. Tip: we versturen de nieuwsbrief telkens op een zaterdag.

4. Klik met je rechtermuisknop op de nieuwsbrief en selecteer ‘Niet ongewenst’ in het menu.

Niet ongewenst Outlook