Mijn school

Zorg dat je aangemeld bent op www.klascement.net.

Klik rechts bovenaan op jouw naam.
naam rechts boven

Klik in het uitklapmenu op ‘Mijn profiel’.
mijn profiel

Het scherm met je profiel verschijnt. Klik op het potloodje waar nummer 2 bij staat.
profiel-op-kc

Je krijgt dan dit scherm te zien:
aard van lidmaatschap ingevuld

‘Ik werk of werkte in een school of voor het onderwijs’ moet aangevinkt zijn.
Klik op ‘Doorgaan en professionele gegevens aanvullen’.

Scrol helemaal naar beneden en klik onderaan op ‘Voeg (nog) een school toe’.
Voeg nog een school toe

Kies voor ‘School in Vlaanderen’, ‘School in Nederland’ of ‘Andere school (buiten Vlaanderen en Nederland)’.
kies school in Vlaanderen, Nederland of andere

Tik de postcode van jouw school in en selecteer jouw school uit de lijst.
Staat jouw school niet in de lijst, kies dan voor ‘Andere school’.

Als jouw school in de lijst staat, worden alle gegevens (naam en adres van de school) automatisch ingevuld.
Heb je voor ‘Andere school’ gekozen, dan zal je zelf de gegevens nog moeten aanvullen.

Je kunt nog een school toevoegen door te klikken op ‘Voeg (nog) een school toe’.

Ten slotte klik je onderaan op ‘Opslaan’.