Subsidies toevoegen

KlasCement bestaat uit verschillende soorten leermiddelen: kalenderactiviteiten, downloadbaar lesmateriaal, artikels, aankondigingen, websites, apps, hard- en software, interactieve oefeningen, fysiek materiaal, beelden, audio en video. Bij elk van die leermiddelen kun je je eigen bijdragen plaatsen en ze zo delen met anderen.

Financiële ondersteuning voor schoolprojecten voeg je toe via Aankondigingen.

Om financiële ondersteuning toe te voegen klik je bovenaan op de oranje knop ‘Voeg toe’.

Je ziet dan een lijst van alle soorten leermiddelen op KlasCement:
Toevoegen aankondiging schermafbeelding

Kies Aankondigingen.

Velden die je moet invullen, hebben vooraan een oranje blokje.
Oranje blokje voor verplicht veld

Vul je het vak correct in, dan verandert het blokje in een groen vinkje.

Ingevuld titelveld

Bij elk veld vind je een informatielabel met bijkomende informatie.

Hoort jouw leermiddel bij meer dan één vak, dan kan je meerdere vakken aanduiden door de CTRL-toets ingedrukt te houden en de verschillende vakken één voor één aan te duiden.
vak leergebied

Er zijn er verschillende pagina’s met invulvelden. We noemen dit ‘stappen’ en je kunt bovenaan dan ook de knoppen zien van de verschillende stappen.

stappen

Je kunt naar de verschillende pagina’s springen door op de knoppen te klikken.

Heb je alle verplichte velden ingevuld (en eventueel ook andere velden), dan klik je bij de laatste stap of onderaan op ‘Verzenden’.

Heb je hierop geklikt maar ben je nog een aantal vergeten velden vergeten invullen, dan wordt er getoond welke velden je nog moet aanvullen.

niet correct ingevulde velden

Je vindt die velden in de stappen die bovenaan rood gekleurd zijn. Het veld dat niet juist is ingevuld, heeft nu een rood kruisje vooraan.

Eens je alle velden correct ingevuld hebt, krijg je na het opslaan een bedankingsscherm. Je zult ook een mail krijgen als bevestiging.

Je bijdrage staat dan nog niet op de site. Ze zal eerst worden nagekeken door één van onze medewerkers. We doen ons best om de leermiddelen zo snel mogelijk te verwerken. Na goedkeuring krijg je weer een mailtje en staat je bijdrage op KlasCement.

Links bij dit artikel