Zoeken op handboek of lesmethode

Via ‘Geavanceerd zoeken’ ontdek je of er leermiddelen zijn  toegevoegd bij de lesmethode of handboek dat jij gebruikt.

1. Op de homepage van KlasCement klik je op ‘Geavanceerd zoeken’ (links op je scherm). De geavanceerde zoekfilter klapt nu uit.

2. Klik in het vak Handboek/Lesmethode.

3. Je kan nu door de lijst van handboeken zoeken, maar handiger is het om de eerste letters van de titel van het handboek te typen. Selecteer je lesmethode eens je die ziet opduiken.

4. Klik nogmaals op Geavanceerd zoeken om de filter toe te passen.

lesmethode of handleiding zoeken

Tags: , , ,