Leermiddel van organisatie

Misschien wil je dat sommige leermiddelen niet onder jouw persoonlijke naam, maar op naam van je organisatie verschijnen op KlasCement. We staan echter niet toe dat er “virtuele personen” worden aangemaakt op naam van een organisatie. Door je organisatie toe te voegen aan je persoonlijk profiel, kun je dit oplossen.
Als je organisatie aan je profiel is toegevoegd, kun je tijdens het toevoegen van een leermiddel kiezen om het in eigen naam of in naam van je organisatie toe te voegen.

Opgelet: Bij het invullen of aanpassen van je profiel wordt eerst je voornaam en familienaam gevraagd. Vul daar je eigen voornaam en familienaam in en NIET de naam van je organisatie. Dat kun je elders doen (zie hieronder).

1. Je organisatie toevoegen aan je profiel.

Klik rechts bovenaan op jouw naam.
Jouw naam

Klik daarna op ‘Mijn profiel’.
mijn-profiel

Klik op het potlood rechts bovenaan.
wijzig-professionele-gegevens

Zorg dat er een vinkje staat voor ‘Ik werk voor een organisatie, firma, vzw … in de educatieve sector’.

organisatie aanvinken

Klik dan onderaan op ‘Doorgaan en professionele gegevens aanvullen’.

Doorgaan en professionele gegevens aanvullen

Vul alle steekkaarten in. In onderstaand voorbeeld moet je twee steekkaarten aanvullen (school/onderwijs en organisatie, firma, vzw).
twee tabbladen

Op de steekkaart ‘organisatie, firma’ vul je de gegevens van jouw organisatie in:

Gegevens organisatie invullen

Als de gegevens in alle steekkaarten aangevuld zijn, dan klik je onderaan op ‘Opslaan’.

abuse_big

Let op bij het logo: dit moet het bestandsformaat .jpg hebben en mag maximaal 120×80 pixels zijn (BxH).

2.    Aangeven dat het leermiddel onder de naam van je organisatie moet gepubliceerd worden.

Klik bovenaan op ‘Toevoegen’.
knop toevoegen

Kies het soort leermiddel dat je wil toevoegen en klik op ‘Snel’ of ‘Uitgebreid’.
Toevoegen

Helemaal bovenaan duid je aan of je het leermiddel onder je eigen naam of onder de naam van je organisatie wil laten verschijnen.

toevoegen vanuit jouw organisatie

Vul alle velden in en klik op ‘Opslaan’.

3. Een bestaand leermiddel aanpassen zodat je organisatie verschijnt

Zoek je leermiddel op KlasCement.

Je kunt dat doen door rechts bovenaan op jouw naam te klikken. In het uitklapmenu klik je op ‘Mijn leermiddelen’.
profiel-mijn-leermiddelen

Klik op ‘Wijzig’ om het leermiddel aan te passen.
wijzig leermiddel

Duid je organisatie aan.

naam organisatie

Sla je leermiddel op.

Jij wijzigde nu je leermiddel. Een moderator bekijkt je wijziging en pas daarna is je leermiddel ook gekoppeld aan je organisatie. We brengen je via mail op de hoogte.

Links bij dit artikel