Je registreren als lid van een organisatie

De eerste stap om een organisatie toe te voegen aan KlasCement is het registreren in persoonlijke naam.

Start hier: https://www.klascement.net/registreer.

Eerst geef je aanmeldgegevens in (e-mailadres en wachtwoord).

Vervolgens moet je je naam, woonplaats … invullen. Laad ook een foto van jezelf op: het is fijn om een gezicht achter de gebruiker te zien. Gebruik hier niet het logo van de organisatie.

Onderaan de pagina duid je aan waarvoor je KlasCement zal gebruiken.
Duid aan: ‘delen van het educatieve aanbod van mijn organisatie’.

Na klikken op ‘volgende’ zal je: je organisatie toevoegen, kiezen en/of verifiëren.