Je registreren als lid van een organisatie.

De eerste stap om een organisatie toe te voegen aan KlasCement is het registreren in persoonlijke naam.

Start hier: https://www.klascement.net/registreer

Eerst geef je aanmeldgegevens in (e-mailadres en wachtwoord).

⚠️   Registreer altijd met je persoonlijke e-mailadres.

Vervolgens moet je je naam, woonplaats, … invullen. Laad ook een foto van jezelf op: het is fijn om een gezicht achter de gebruiker te zien. Gebruik hier niet het logo van de organisatie.

Onderaan de pagina bepaal je jouw functie: functie in een organisatie met educatief aanbod.

Na klikken op volgende zal je: je organisatie toevoegen, kiezen en/of verifiëren.