Organisatie: toevoegen, bewerken en verifiëren

Kies bij ‘Stap 2: Identiteit’ de functie: ‘functie in een organisatie met educatief aanbod’. Nu kan je in ‘Stap 3: Functie’ de gegevens van je organisatie invullen.

Klik in het veld ‘Typ de organisatienaam’ en typ (een deel van) de naam van je organisatie. Je ziet alle bestaande organisaties in de suggestielijst. 

Er zijn drie mogelijkheden: 

  • Je organisatie komt voor in de lijst. » Klik op de naam. (ga verder naar 1) Bestaande organisatie)
  • Je organisatie komt niet voor in de lijst.  » Klik op toevoegen als nieuwe organisatie (ga verder naar 2) Nieuwe organisatie)
  • Je organisatie komt meerdere keren voor in de lijst of bevat foutieve gegevens? » Kies een organisatie (om de registratie te kunnen afronden) en neem contact op met info@klascement.net om fouten of problemen op te lossen.

1. Bestaande organisatie

Sommige organisaties hebben een -symbool naast de naam van de organisatie. Organisaties met zo’n  zijn organisaties die geverifieerd zijn door KlasCement. De verificatie gebeurt door het aanstellen van een organisatiebeheerder door KlasCement. De organisatiebeheerder past de informatie van de organisatie aan en bepaalt wie al dan niet werkt voor de organisatie.

Je organisatie is aanwezig en is al geverifieerd? ()

Er is al een beheerder aangeduid die de informatie van de organisatie kan aanpassen en leden kan aanvaarden.

Vul je taken bij de organisatie in.

De beheerder van de organisatie krijgt een bericht over je aanvraag om lid te worden van de organisatie. Neem contact op met info@klascement.net bij problemen.

Wanneer de beheerder je lidmaatschap bevestigt, zal de organisatie in je profiel staan en kan je leermiddelen plaatsen in naam van de organisatie.

Je organisatie is aanwezig, maar nog niet geverifieerd?

Komt je organisatie voor in de lijst zonder een , dan bestaat de organisatie al in databank van KlasCement, maar moet deze nog geverifieerd worden.

Vul eerst in wat je taken zijn bij de organisatie.

Vervolgens kies je om zelf beheerder te worden van de organisatie of selecteer je een ander KlasCementlid om beheerder te worden. Dit laatste kan enkel indien je organisatie al meerdere leden heeft.

Eens je het beheer hebt, kan je alle informatie van de organisatie aanvullen. De bevestigingsmail die je ontvangt als je beheerder werd, geeft je

 

2) Nieuwe organisatie toevoegen

Vul nauwkeurig alle gegevens van je organisatie in, indien deze nog niet voorkomt op KlasCement. Beschrijf hierbij goed wat het aanbod voor onderwijs van de organisatie is en geef de juiste contactgegevens door. Zo kan een KlasCementmedewerker inschatten of het aanbod past bij het educatieve karakter van de site.

Heb je een professionaliseringsaanbod voor leraren? Volg dan deze schrijfwijzer om aan te sluiten bij de criteria die leraren gebruiken om professionalisering te kiezen.

 

Na het ingeven van alle gegevens zal een KlasCementmedewerker je organisatie verifiëren. Pas na verificatie kan je leermiddelen toevoegen in naam van de organisatie en krijgt je organisatie een plaats in de lijst van organisaties op KlasCement.